Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /home/landorra/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/landorra/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Restaurant |

Fundat al 1980 quan els propietaris van arribar procedents d’Andorra, el Restaurant Ca l’andorrà va ser ampliat el 1985 abans de viure la segona i definitiva ampliació el 1992.

Amb unes instal·lacions extraordinàries ubicades al bell mig de la muntanya a Castellfollit del Boix, Ca l’andorrà és un restaurant acollidor i amb caliu, que també disposa d’una àmplia sala per a grups grans o celebracions especials.

La cuina casolana tradicional és la marca de la casa, amb especial predilecció per les carns a la brasa i els guisats o les sopes a l’hivern. Especialment demanats són els nostres peus de porc i els cargols amb el toc personal Ca l’andorrà.

Les postres són d’elaboració pròpia i una de les nostres grans atraccions. Els espectaculars pastissos casolans que fem són part important de la nostra carta.

El tracte proper, un servei atent i la qualitat de la nostra cuina són l’aposta de Ca l’andorrà.